Say it in Colors

Voimakkaat värit. Mikä voima niissä onkaan minulle. Perjantaina kävimme kiertelemässä Kampissa yövieraamme kanssa ja Guessin uuden laukkumalliston värit suorastaan huusivat minulle oviaukosta, kun olimme ohittamassa liikettä. En pystynyt vastustamaan värien kutsua vaan meidän oli pakko poiketa sisälle. Laukuissa käytetyissä sävyissä oli sellainen seireenimäinen houkutus ja kutkutus, että vaikutus oli kuin taidenäyttelyssä parhaimmillaan. Kaikki parhaimmat reissukokemukset kaukaa maailmalta tuntuivat kiteytettynä noissa väreissä. Tunsin polttelevan hiekan, turkoosin meren suolan ja jotain muuta yleellistä, jota en pysty selittämään.











Näin, koin ja tunsin kaiken joskus kokemani uudelleen. Ja vielä enemmänkin. Jos muoti voi saada tällaisen reaktion aikaiseksi, ei se ole vain pinnallista hömppää. Olen onnellinen, että pääsen kevään ratkaisujen myötä ehkä hyödyntämään alitajunnassa roihuavaa paloa päästä leikkimään värisävyjen kanssa enemmänkin. Guessin laukut jäivät kauppaan, mutta tarjosivat elämysmatkan jonnekin muistoihin ja unelmiin.



Lisätään haaveiden listalle: tutustumismatka afrikkalaisten kangassuunnittelijoiden pajoihin ja basaareihin. Olen kuullut, että siellä on sellaista väriloistoa, jollaisesta ei voi tämän harmauden keskellä kasvanut edes kuvitella.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!